LINE PROMOTE_728x90.jpg

เปลี่ยนสีผมต้อนรับ 2020 สีไหนเด็ด สีไหนปัง มาดูกัน

เริ่มต้นปีใหม่ 2020 ทั้งที หลายคนก็คงมีอะไรที่อยากเปลี่ยนแปลงกันบ้างแหละเนอะ ไม่ว่าจะเป็น ขอให้น้ำหนักลงสัก 5 กิโลกรัม หรือ จะออกกำลังกายให้ได้ 4 วันต่อสัปดาห์ ก็นับเป็นเรื่องง่ายๆ ที่ท้าทายไม่น้อย แต่มีอย่างนึงนะคะ ที่ทำได้เลย ไม่ต้องใช้เวลานาน แต่สามารถเปลี่ยนลุคให้ได้ดั่งใจ นั่นก็คือการเปลี่ยนสีผมนั่นเองค่ะ

Many of you come up with New Year’s Resolutions, something you need to change such as to lose some weight or exercise more. These goals seem to be simple yet challenging. Changing hair color is a simple way to make you look different and it won’t take long.

วันนี้แอดมินก็เลยมีสีผมสวยๆ เด็ดๆ ที่เปลี่ยนแล้วต้องปังมาฝากกันค่ะ

Here are the hair color ideas to reinvent your look for 2020.

1. โทนสีน้ำตาล สีนี้ไม่ว่าปีใหม่ก็ไม่ตกเทรนด์ค่ะ เพราะเป็นสีที่ไม่แรงเกินไป และยังดูเป็นธรรมชาติ ทำให้หน้าดูหวานขึ้น แล้วก็ยังเป็นสีที่เหมาะกับสาวเอเชียแบบเราด้วย เพราะไม่ต้องกัดสีผม ก็สามารถย้อมได้เลย แล้วโทนน้ำตาลนี้ก็ยังมีให้เล่นหลายแบบนะคะ ไม่ว่าจะเป็นน้ำตาลเข้มมอคค่า น้ำตาลประกายเทา หรือจะเป็นน้ำตาลประกายชมพูให้ดูเด็กลง ก็น่าสนใจค่ะ

Brown: This subtle natural hair color has never been out of fashion from time to time. This color makes you look more feminine and it’s also the best color for Asians. There’re different shades of brown like dark mocha brown and ash brown or you can also try Rose brown to make you look younger. You can change your hair color from black to brown right away without dyeing it.

2. โทนสีบรอนด์ สีนี้ก็ยังฮิตมาแรง เหมือนกับสาวฝรั่ง แม้จะมีระยะเวลาไม่นานก่อนสีจะหลุด แต่ก็ถือว่าเป็นการเปลี่ยนลุคแบบเฉียบพลันที่น่าสนใจและโดดเด่นมากๆ เลย เหมาะกับสาวเปรี้ยว หรือคนที่มีความมั่นใจในตัวเอง ถ้าใส่คอนแท็กเลนส์เปลี่ยนสีดวงตาสักหน่อย รับรองว่าปัง เสริมลุคให้ดูเฉี่ยวมากๆ เลยค่ะ

Going blond like the European sounds cool. Though the color won’t last long, you’ll look completely different. Blond hair color is recommended for confident girls. Also, with a pair of color contact lens, you’ll look absolutely stunning and attractive.

3. โทนสีสดใส ชมพู ฟ้า ม่วง ก็โดดเด่นสุดๆ เหมาะกันคนลุคคูลๆ และสนุกสนานกับชีวิต อาจจะย้อมแค่ผมด้านในโดยผมด้านนอกยังเป็นสีเข้มอยู่ เวลามัดผม หรือสะบัดผม ก็จะเห็นสีผมที่ซ่อนอยู่นั่นเอง (แอดมินเพิ่งไปทำมา ชอบม้ากกก)

Vibrant colors like pink, purple and blue are recommended for people with fierce and playful personalities. Turn the inner hair color into something more colorful and leave the outer layer look natural. The colorful inner hair layer will appear once you tie your hair up or when you flick your hair.

4. สีขาว สีเทาอ่อน สีนี้ย้อมยากหน่อยค่ะ แต่ถ้าทำได้ก็รับรองว่าสวยแน่ๆ เพราะโดดเด่น เห็นแต่ไกล จะแต่งเป็นสาวหวานก็ได้ หรือเท่ก็เหมาะ ขับใบหน้าให้ดูขาว สว่าง ใครกำลังหาสีถูกใจ แล้วอยากได้ความแปลกใหม่ สีขาวหรือเทาก็เป็นตัวเลือกที่ท้าทายดีนะคะ

White and ash gray hair colors are difficult to dye, especially if your natural hair color is dark. But if you do it successfully, you’ll look absolutely stunning. White and ash gray hair colors go well with every look whether it’d be girlish, sexy or cool. These 2 colors make your face look brighter. If you wish to try something new, shades of white and ash gray are what you shouldn’t miss.

5. สีดำ ทำสีผมแปลก ก็อาจจะไม่ได้เหมาะสำหรับทุกคน หากคุณเป็นผู้ใหญ่ ที่มีตำแหน่งหน้าที่การงานเป็นสำคัญ การมีผมขาวที่บ่งบอกวัยก็เป็นสิ่งที่ต้องรีบจัดการและกลบให้มิดค่ะ ซึ่งเดี๋ยวนี้การย้อมผมเองก็ไม่ใช่เรื่องยาก และยังมีหลากหลายผลิตภัณฑ์ให้เลือกใช้

Black’s always classic. Those vibrant hair colors are not proper for everyone especially if you’re in a high position at your workplace. Gray hair can make you look older and it’s necessary to cover it. Dyeing hair becomes simple nowadays and you can find more hair color product options to change your look.

ถ้าคุณยังไ