Overlay-728x90.gif

ว่าด้วยเรื่องของเนื้อออสเตรเลีย : The Australian Beef Story

12 Sep 2018

 

เนื้อวัวเกรดพรีเมียมสายพันธุ์แบล็คแองกัสของเราถูกเลี้ยงและขุนเป็นอย่างดี ส่งตรงจากประเทศออสเตรเลีย คัดสรรมาเป็นพิเศษเพื่อคนพิเศษเช่นคุณ

 

Our Premium Black Angus Beef came from naturally-grazing and well-fed cattle imported from Australia that is guaranteed for its highest quality.

 

 

Grass-Fed Beef

  • เนื้อวัวที่เลี้ยงด้วยหญ้าในทุ่งกว้างอันอุดมสมบูรณ์ของประเทศออสเตรเลีย ออกกำลังกายและกินหญ้าตามธรรมชาติ

  • เนื้อคุณภาพ มีไขมันน้อย นุ่ม รสชาติเข้มข้น ติดใจตั้งแต่คำแรกที่ลิ้มลอง

  • อุดมด้วยไขมันโอเมก้า 3 เป็นกรดไขมันชนิดที่ไม่อิ่มตัว ช่วยลดระดับคอเลสเตอรอล

  • Our cattle grazes on large and fertile pastures of Australia where the cattle exercises, grows, and feeds on grasses as the nature intended.

  • Best quality beef which is low fat, tender and full-flavored in every bite.

  • Rich in Omega-3 which are polyunsaturated fatty acids helping reduce cholesterol in your body.

 

 

Grain-Fed Beef

  • เนื้อวัวถูกขุนเป็นอย่างดีด้วยธัญพืชตามสัดส่วนที่เหมาะสม

  • เนื้อสัมผัสนุ่ม มีไขมันแทรกอยู่ในกล้ามเนื้อเหมือนลายหินอ่อน ฉ่ำ ชุ่มลิ้น อร่อยถูกปาก ทานครั้งเดียวไม่เคยพอ

  • การันตีความนุ่ม ด้วยมาตรฐานการรับรองคุณภาพจาก Meat Standards Australia (MSA)

  • The cattle grows in a large pasture fed with the right amount of grains

  • The fillet is soft and tender with plenty marbling giving it a juicy and rich taste that you can’t help asking for more.

  • The fillet is guaranteed for its tenderness with Meat Standards Australia (MSA)

 

 

ริบอาย (Ribeye)
เนื้อซี่โครงส่วนกลางติดมัน ไร้กระดูกและเอ็น สวรรค์ของคนรักเนื้อ รสชาติเยี่ยม เนื้อนุ่ม รสเข้ม ชุ่มฉ่ำ มักเสิร์ฟเป็นสเต็กหรือนำไปทอดในน้ำมันน้อยๆ

 

This part of beef is from the central rib with generous marbling throughout. It is perfect for your dinner for it is rich, juicy, and full-flavored. Ribeye is usually served as a steak or fried with a bit of oil.

 

เนื้อสันใน (Tenderloin)
เนื้อส่วนกลางสะโพก วัว 1 ตัวจะมีส่วนนี้เพียง 1 ชิ้นเท่านั้น เป็นส่วนที่วัวใช้งานค่อนข้างน้อย จึงทำให้มีไขมันน้อยที่สุด และเนื้อนุ่มที่สุด มีความละมุนลิ้น ละลายในปาก แทบจะไม่ต้องเคี้ยว นิยมเสิร์ฟเป็นสเต็กชิ้นกลมหนา ได้รสละมุนสมบูรณ์แบบ


Because of its anatomical location which is in the middle part of a cow’s hip, the Tenderloin is the least exercised part making it least fat and most tender. The fillet from this part almost melts in your mouth and often served in a thick round piece of steak that will make you mouth-watering. Most importantly, there’s only one piece of this in an entire cow. 

 

เนื้อสันนอก (Sirloin)
ส่วนหลังกระดูกสะโพกของวัว ติดมัน เป็นส่วนที่วัวใช้งานค่อนข้างน้อย เนื้อจึงนุ่ม ละมุน และรสเข้มข้นแบบไม่ต้องปรุง ยิ่งเมื่อโดนความร้อนจากเตาจะยิ่งหอมและรสชาติเยี่ยมมากยิ่งขึ้น

 

Beef sirloin is the rear part of the loin primal cut with some fat. It is the part which is less exercised so the fillet is tender yet full of flavors even without seasoning. Its taste and smell gets even richer and more phenomenal when heated with fire.

 

เนื้อสันติดมัน (Strip Loin)
เสียงเล่าขานของเนื้อสันติดมันที่อร่อยที่สุด แม้ความนุ่มของเนื้อ อาจยังไม่เทียบเท่าเนื้อสันใน (Tenderloin)  แต่รสเข้ม ชุ่มฉ่ำไปด้วยรสชาติของเนื้อติดมันแบบถึงใจอย่างแน่นอน

 

This well-marbled fillet is known to be the tastiest of it all. Though the tenderness of the fillet isn’t as much as tenderloin, the Strip Loin is amazingly flavorsome and succulent in every bite.

 

ทีโบน (T-bone)
เนื้อสองส่วนระหว่างเนื้อสันติดมันและสันใน ได้ลิ้มลองสองรสชาติสุดยอดของเนื้อในเวลาเดียวกัน มีกระดูกคั่นกลางเป็นรูปตัว T เนื้อส่วนนี้จึงถูกเรียกว่าทีโบน

 

This part of fillet comes from the area between strip loin and tenderloin which has a T-shaped bone, hence the name “T-bone”, giving you a mouth-watering experience to taste these two parts at the same time.

 

โทมาฮอว์ค (Tomahawk)
เนื้อส่วนติดกระดูกซี่โครงขนาดใหญ่ ต้องใช้เวลาปรุงค่อนข้างนาน อลังการทั้งเนื้อทั้งมัน นุ่ม อร่อย มักเสิร์ฟเป็นสเต็กความหนา 2 นิ้วขึ้นไป เหมาะกับผู้ที่ต้องการจัดหนักจัดเต็ม

 

Tomahawk is a fillet with large rib which takes some time to cook. However, the perfect marbling and tenderness of this part makes it common to serve this Tomahawk as a rib steak which is at least 2 inches thick and suitable for serious steak lovers.

 

 

สูตรคลาสสิค - Classic Recipe

จะหมักด้วยเกลือ และพริกไทย ก่อนนำไปปรุงเท่านั้น เพื่อรสชาติกลมกล่อม แบบต้นตำรับของเนื้อเกรดพรีเมียม โดยอาจทานคู่กับบราวน์ซอส เพื่อความละมุนในจานเด็ดมากยิ่งขึ้น

 

For this recipe, simply season your beef with salt and pepper before cooking. This will add a more subtle flavor and brings out the best traditional taste of your premium beef. It is also amazing to pair it with brown sauce which complements its flavor.


สูตร 3 สหาย - The Three Musketeers

รสเด็ดสไตล์คนไทย เพิ่มรสจัดจ้าน กลิ่นหอม อร่อย โขลกรากผักชี กระเทียม พริกไทย นำไปคลุกเคล้ากับเนื้อวัวที่เตรียมไว้ ปรุงด้วยน้ำมันหอยซอสปรุงรส และน้ำมันพืชเล็กน้อย

 

This Thai-style recipe is so rich in flavors for it spices up your beef with Thai herbs such as mashed coriander’s roots, garlic and pepper that are mixed with your beef. After that, the fillet is seasoned with oyster sauce and a bit of vegetable oil while cooking.


สูตรน้ำผึ้ง - Italian Honey

สไตล์อิตาเลียน  หมักเนื้อก่อนนำไปปรุงประมาณ 20 นาทีด้วยน้ำผึ้ง น้ำมันมะกอก และบัลซามิก น้ำส้มสายชูชั้นเยี่ยมจากอิตาลี เพื่อเพิ่มความหอมหวานจากธรรมชาติ และรสสัมผัสแบบตะวันตกแท้ๆ

 

Before cooking, marinate your beef with honey, olive oil, Italian premium balsamic vinegar for about 20 minutes.The result will be mind-blowing as it brings out naturally sweet flavor in a Western style.

 

สามารถเลือกซื้อผลิตภัณฑ์เนื้อวัวคุณภาพ >> ที่นี่เลย

Shop Premium Beef Here

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

บทความมาใหม่

Please reload

บทความมาแรง

Please reload

line.PNG