LINE PROMOTE_728x90.jpg

เปิดฟาร์มแซลมอนหลากสายพันธุ์จากทั่วโลก

แซลมอน เรียกได้ว่าเป็นปลาที่มีโอเมก้า 3 สูง ซึ่งเป็นกรดไขมันที่ร่างกายเราไม่สามารถผลิตขึ้นเองได้ ดังนั้นถ้าอยากได้กรดไขมันดีตัวนี้ ก็ต้องเลือกกินอาหารที่มีประโยชน์สูงอย่างแซลมอนนี่แหละค่ะ

Salmon contains high omega 3, fatty acids that human body can’t produce. So, you have to consume healthy and nutrient-dense food like salmon.

แต่แซลมอนไม่ได้มีสายพันธุ์เดียวนะคะ ใครที่เพิ่งเข้า หรือกำลังจะเข้าวงการกินเจ้าปลาสีส้มต้องศึกษากันหน่อยค่ะ ว่าสายพันธุ์ไหนต้องลอง สายพันธุ์ไหนต้องไม่พลาด เพราะบอกเลยว่าแต่ละสายพันธุ์เนี่ย มีความอร่อยและมีความพิเศษแตกต่างกันค่ะ

However, there’re more than one salmon species. Though all salmons are delicious, each species tastes different and comes with special features.

ท็อปส์เรารวบรวมแซลมอนจากทั่วทุกมุมโลกมาเสิร์ฟให้ทุกคนเลือกแล้ว ใครรัก ไลค์ เลิฟเจ้าปลาสีส้มนี้ต้องไม่พลาดค่ะ

At Tops, you’ll find a wide range of salmon species from all around the world ready to serve all salmon lovers.

>>ช็อปแซลมอนสด<<

>>Shop fresh salmon<<

แซลมอนนอร์เวย์ เป็นพันธุ์ที่ได้รับความนิยมมากที่สุด หาทานง่ายที่สุด ความพิเศษของพันธุ์นี้คือเนื้อนุ่มลิ้น อุดมไปด้วยโอเมก้า 3 และวิตามินที่ละลายได้ในไขมัน นิยมนำไปย่างก่อนรับประทาน

Fresh Norwegian Salmon is the most popular and the easiest one to find. Its highlights include a tender texture with plenty of omega-3 and fat-soluble vitamins. It’s a favorite for BBQ.

แซลมอนออโรร่า พันธุ์นี้เป็นพันธุ์ที่ได้รับการเลี้ยงดูและเจริญเติบโตในแสงออโรร่าทางตอนเหนือของประเทศนอร์เวย์ ทำให้เป็นที่มาของชื่อแซลมอนออโรร่า และรสชาติที่หวานไม่เหมือนพันธุ์อื่นๆ พร้อมสีสันที่สดใส เป็นพันธุ์ที่มีคุณภาพดี ได้รับเลือกให้ขึ้นโต๊ะของเชฟชาวญี่ปุ่น

Norwegian Aurora Salmon grows under the aurora lights, the northern region of Norway where it’s named after. The salmon offers a great texture, beautiful color and the sweetest taste compared to other salmon species. As a result, it’s preferred by Japanese chefs.

แซลมอนแคนาดา ได้รับใบรับรองมาตรฐานเรื่องของคุณภาพและกระบวนการเลี้ยงดูแบบยั่งยืน ทำให้แซลมอนสายพันธุ์นี้มีรสสัมผัสที่นุ่มชุ่มลิ้น และอุดมไปด้วยกรดไขมันโอเมก้า 3

Canadian Salmon obtains BAP or the Best Aquaculture Practices certification to guarantee in sustained quality and freshness and best-in-class environment practices. Canadian salmon offers a moist and tender fish that virtually melts in your mouth with plenty of omega 3 fatty acids.

ปลาฟยอร์ดเทร้าต์ เติบโตในแหล่งธารน้ำแข็งบริเวณเทือกเขาตะวันตกของนอร์เวย์ ทำให้ปลามีรสชาติอร่อยไม่เหมือนใคร เนื้อสีแดงสด นุ่ม แน่น และหวานละมุน

Fjord Trout are raised in glacier water in the fjord of western region of Norway. Fjord Trout offers a tender texture, intense red color and distinctive delicate flavor.