Overlay-728x90.gif

ชวนลิ้มลองรสชาติ เนื้อแกะ คุณภาพระดับโลก

20 Aug 2018

วันนี้แอดมินจะพาไปเที่ยวที่ออสเตรเลียกันค่ะ

Today we’d like to explore Australia with you.

 

 

เนื้อแกะจากรัฐวิคตอเรีย ประเทศออสเตรเลีย เป็นเนื้อดีมีคุณภาพ มาตรฐานความปลอดภัยสูง  รสชาติเยี่ยม

 

เนื้อแกะที่นี่เค้าถูกเลี้ยงแบบอิสระ ปล่อยให้เล็มหญ้าตามธรรมชาติ ท่ามกลางสภาพแวดล้อมที่สะอาด บริสุทธิ์ เหล่าน้องแกะออสเตรเลียจึงเติบโตมาท่ามกลางทุ่งหญ้ากว้างใหญ่ อุดมสมบูรณ์ตลอดทั้งปีค่ะ ซึ่งเป็นอาหารเสริมที่ดีที่สุดตามธรรมชาติ ประกอบกับประสบการณ์ และการพัฒนาคุณภาพอย่างต่อเนื่องยาวนาน จึงทำให้เราได้สายพันธุ์แกะที่มีคุณภาพดีที่สุดในโลก

 

ผ่านกระบวนการผลิต แบ่งบรรจุ และขนส่งที่ได้มาตรฐานสูง ในเรื่องความสะอาด และความปลอดภัยอย่างแท้จริง ช่วยรักษาและยืดอายุของคุณภาพเนื้อแกะ ให้คงความสดใหม่ได้ยาวนาน เสมือนได้ลิ้มรสความอร่อย ส่งตรงจากฟาร์ม จนถึงมือคุณ​

 

Lamb here is free range and allowed to naturally graze on lush green grass in a clean environment. Consequently, Australian lamb grows up in the vast and abundant greenery throughout the year allowing them to get the best supplements from nature. Together with experiences and a long term continuous quality improvement, Australian farmers manage to achieve the world’s best lamb breed.

 

Our lamb has undergone high standards of manufacturing, packaging and transporting processes hence a guarantee of hygiene and safety. As a result, it helps extend the lifespan of the meat quality to stay fresh for longer as if it’s directly delivered from the farm to your home.

 

 

เนื้อแกะจากวิคตอเรีย ประเทศออสเตรเลีย นอกจากจะขึ้นชื่อเรื่องความปลอดภัยแล้ว ยังมีรสชาติอร่อย อุดมด้วยแร่ธาตุ สารอาหาร ที่มีประโยชน์ต่อร่างกาย และที่สำคัญไขมันน้อยอีกด้วยค่ะ

 

  • โปรตีน – แหล่งโปรตีนคุณภาพสูงที่ย่อยง่าย และมีกรดอะมิโนจำเป็น

  • ธาตุเหล็ก – ศูนย์รวมธาตุเหล็กที่สามารถดูดซึมได้ดีในร่างกาย

  • สังกะสี – อุดมไปด้วยสังกะสี สารต้านอนุมูลอิสระที่จำเป็นต่อร่างกาย

  • วิตามิน บี12 – พบได้ตามธรรมชาติของอาหารประเภทเนื้อสัตว์

  • กรดไขมัน โอเมก้า 3 – มีมากในเนื้อแกะออสเตรเลีย โดยเฉพาะ ชนิด EPA และ DHA

  • แร่ธาตุอื่นๆ – เนื้อแกะออสเตรเลีย อุดมด้วยสารอาหารสำคัญต่อร่างกายอื่นๆ อีกมาก อาทิ ซิลิเนียม ฟอสฟอรัส และ วิตามินอื่นๆ เป็นต้น

 

เนื้อแกะจากรัฐวิคตอเรียสามารถนำมาปรุงอาหารได้หลากหลาย ไม่ว่าจะเป็นเมนูง่ายๆ ที่สามารถทำเองได้ที่บ้านอย่าง เช่น เนื้อแกะย่าง เนื้อแกะผัด หรือจะนำมาทำเป็นชาบูก็อร่อยเช่นกัน

 

Apart from its great reputation in safety, Australian lamb from Victoria also offers a delicious flavor and essential nutrients. More importantly, it contains low fat.

 

  • Protein – a source of high quality protein which easily digests and important amino acids.

  • Iron – a source of iron which can be easily absorbed by the body.

  • Zinc – Australian lamb is abundant in zinc which contains essential antioxidants.  

  • Vitamin B12 – can naturally be found in meat.

  • Omega-3 fatty acids – Australian lamb is rich in Omega-3, particularly EPA and DHA.

  • Other minerals – Australian lamb is abundant in plenty of essential nutrients including selenium, phosphorus and other vitamins.

 

Australian lamb from Victoria State can be cooked in various ways including simple menus that you can cook at home such as grilled lamb, fried lamb. Alternatively, you can make lamb shabu.

 

 

ซึ่งเนื้อแกะของ Tops นั้น เราเจาะจงเลือกเนื้อแกะที่มาจากฟาร์มคุณภาพเยี่ยม ที่มีชิ้นเนื้อขนาดใหญ่ เนื้อนุ่ม รสชาติดีละมุนลิ้น

มาให้คุณเลือกซื้อกัน >> ที่นี่เลยค่ะ

 

At Tops, lamb meat is specially selected from the excellent quality farm where gigantic sized meat with a tender texture and full flavors are provided.  Simply click to purchase here.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

บทความมาใหม่

Please reload

บทความมาแรง

Please reload

line.PNG