Overlay-728x90.gif

ไข่เจียวฟูกุ้งสวรรค์ Exclusive Recipes by Tops

24 Apr 2020

ถ้าอยากกินอาหารเพื่อสุขภาพก็ต้องไม่มีน้ำมัน หรือใส่น้ำมันให้น้อยที่สุด และเมนูของเราในวันนี้ก็คือ ไข่เจียวฟูกุ้งสวรรค์ ในเมนูนี้ของเราจะไม่ใส่น้ำมันแถมยังได้ประโยชน์ไม่น้อยจากมายช้อยส์เนื้อกุ้งขาวดิบปอกเปลือกไว้หางอีกด้วย และการทำเมนูนี้ก็เราไม่ได้ใช้กระทะอย่างที่ทุกคนคิดเอาไว้นะคะเราจะทำ“ไข่เจียวฟูกุ้งสวรรค์” โดยการอบนั่นเอง รับรองว่าต้องหอมกลิ่นละมุนจากไข่และเนื้อต้องฟูนุ่มมากๆเลยค่ะ แอดบอกเลยเป็นไข่เจียวที่คลีนๆและรับประทานแบบไม่ต้องกลัวอ้วนกันเลย

Healthy foods usually use less oil to cook with or cook without oil. Our exclusive recipe today is “Fluffy Golden Shrimp Omelet.” This menu doesn’t need oil for cooking. Furthermore, you’ll gain health benefits from nutrients contained in My Choice Uncooked White Shrimp Peeled & De Veined with Tail. Instead of frying, we will use a baking method to yield the mouthwatering aroma and fluffy texture of the omelet which you can enjoy without gaining weight.

                                   >>ช็อปวัตถุดิบเมนูไข่เจียวฟูกุ้งสวรรค์<<

                                      >>Shop ingredients for Shrimp Omelet <<

 

วัตถุดิบ Ingredients

1.ไข่ 3 ฟอง                3 Eggs

2.ซีอิ๊วขาว 3 ช้อนโต๊ะ  Soy sauce 3 tbsp.

3.มะนาว   3 ช้อนโต๊ะ  Lime juice 3 tbsp.

4.เกลือ   1 ช้อนชา      Salt 1 tsp.

5.พริกไทย 1 ช้อนชา    Pepper 1 tsp.

6.มายช้อยส์เนื้อกุ้งขาวดิบปอกเปลือกไว้หาง

My Choice Uncooked White Shrimp Peeled & De Veined with Tail

 

วิธีทำ Instructions

1. แยกไข่แดง ไข่ขาว

Separate egg yolk from egg white

 

2. ใส่เกลือ พริกไทยป่น และ ซีอิ๊วขาวในไข่แดง ตีให้เข้ากันพักไว้

Add salt, grounded pepper, and thin soy sauce to egg yolks and whisk them to combine, then set aside.

 

3. ใส่น้ำมะนาวลงไปในไข่ขาว แล้วตีจนตั้งยอด

Add lemon juice to egg white and whisk until stiff and soft peak form.

 

4. ใส่ส่วนผสมของไข่แดงลงไปในชามของไข่ขาวที่ตีเราเอาไว้

Pour egg yolk mixture to the beaten egg white.

 

5. แล้วผสมให้เข้ากัน คนช้าๆอย่างเบามือ

Stir to mix the ingredients slowly and gently.

 

6. นำกุ้งขาวดิบปอกเปลือกไว้หางของมายช้อยส์ มาเรียงในถ้วยฟอยล์เตรียมเอาไว้

Arrange My Choice Uncooked White Shrimp Peeled & De Veined with Tail in foil paper bowls.

 

7. นำส่วนผสมที่ได้มาเทใส่ถ้วยฟอยล์ที่วางกุ้งเตรียมเอาไว้

Pour the mixture into foil paper bowls you’ve prepared.

 

8. เข้าเตาอบอบที่อุณหภูมิ 180 องศาเซลเซียส 20-25 นาที

Bake in the oven at 180 °C for 20-25 minutes.

 ใครที่ชอบเมนูไข่เจียวแบบไร้น้ำมัน หรือชอบไข่เจียวแบบฟูๆ ก็ลองทำตามสูตรที่แอดมินได้บอกไปกันได้เลยนะคะ ไข่เจียวฟูกุ้งสวรรค์ของเราสามารถทำกินได้บ่อยๆแบบไม่ต้องกลัวอ้วนเลยและที่ขาดไม่ได้สำหรับเมนูนี้คือวัตถุดิบที่เพิ่มความอร่อยและมีคุณภาพจากมายช้อยส์เนื้อกุ้งขาวดิบปอกเปลือกไว้หาง เพื่อความสะดวกสบายในการเลือกช็อปวัตถุดิบง่ายๆได้ที่ www.tops.co.th

For everyone who prefers healthy omelet or crispy and fluffy Thai style golden omelet, you can try this recipe. You can cook and enjoy eating this healthy omelet often without feeling guilty or getting fat. The

must have item that you shouldn’t forget to add more flavor to this recipe is My Choice Uncooked White Shrimp Peeled & De Veined with Tail. Simply shop the ingredients you need at www.tops.co.th.

 

                                >>ช็อปวัตถุดิบเมนูไข่เจียวฟูกุ้งสวรรค์<<

                                     >>Shop ingredients for Shrimp Omelet <<

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

117656309_322312515793524_16101143952445

บทความมาใหม่

Please reload

บทความมาแรง

Please reload