LINE PROMOTE_728x90.jpg

ทายนิสัยจากผลไม้ที่ชอบ

คุณชอบทานผลไม้กันไหมคะ ?

Do you like eating fruits?

แล้วมีผลไม้ชนิดใดที่คุณชอบทานบ้างเป็นพิเศษกันบ้างเอ่ย วันนี้แอดมินมี กิ๊ฟเซตผลไม้สด จาก Tops Online มาฝากค่า แล้วผลไม้แต่ละชนิดในเซตนี้ก็สามารถทายนิสัยในตัวคุณได้เป็นอย่างดีเลยค่ะ มาดูกันเลยว่าผลไม้จากกิ๊ฟเซตของเราบอกอะไรเกี่ยวกับตัวคุณได้บ้าง

What is your favourite fruit? Today we would like to recommend the fresh fruit gift set from Tops online. The fruits from this gift set can actually predict your personality. Let’s find out what your favourite fruit can say about you.

แอปเปิ้ล - คุณเป็นคนที่มีความอดทน สู้งาน และมีความรับผิดชอบสูง เมื่อไรก็ตาม ที่คุณได้รับมอบหมายงานชิ้นใดชิ้นหนึ่ง คุณก็มักจะทำอย่างสุดความสามารถ ไม่ว่าจะยากลำบากแค่ไหนก็ตาม แต่สำหรับเรื่องความรักแล้วกลับตรงกันข้าม คุณเป็นคนที่รักง่าย หน่ายเร็ว ไม่มีความอดทนในเรื่องของความรักเอาซะเลย

Apple – You are a person with great patience, diligence and responsibility. Whenever you are assigned to complete a task, you will work to the best of your ability regardless of the difficulties. It turns out to be the opposite when it comes to love. It is very easy for you to love someone but you also get tired of that person very quickly. In fact, you have no patience for love.

องุ่น - น้อยครั้งนักที่คุณจะเปิดเผยความรู้สึกที่แท้จริงแก่คนที่คุณเพิ่งรู้จักครั้งแรก ดังนั้นคุณจะดูไม่ค่อยน่าสนใจ สำหรับคนที่ไม่รู้จักคุณดี แต่ถ้าเป็นเพื่อน ๆ ในกลุ่มของคุณแล้วล่ะก็ คุณนับเป็นดาวเด่นของกลุ่มเลยค่ะ

Grapes – It is quite rare that you reveal your true feelings to someone you meet for the first time. As a result, you probably do not appear interesting for the person who does not know you well. On the contrary in your circle of friends, you are a star.

ส้ม - คุณเป็นคนที่เข้ากับผู้อื่นได้ง่าย ร่าเริง สนุกสนาน ใครชวนไปไหนก็ไป ใครพูดอะไรก็ฟัง เชื่อคนง่าย เรื่องของคนอื่นรู้ไปซะหมด แต่พอเป็นเรื่องตัวเองกลับไม่ค่อยรู้เสียเลยค่ะ

Orange – You are lively, playful and easily get on with people. At the same time you are easily convinced by others. You tend to know everything about other people. However, when it comes to something that concerns yourself, you do not have a clue.

สาลี่ - คุณเป็นคนสุภาพ อ่อนโยน จิตใจดี และมักจะมองคนรอบข้างในแง่ดีเสมอ ไม่เคยคิดร้ายกับใคร จึงทำให้เป็นที่เคารพ รักใคร่ของผู้คนที่ได้รู้จัก ยิ่งกว่านางฟ้าเสียอีกค่ะ

Chinese pear – Your polite, gentle and kind-hearted personality make you an optimist. Like an angel on earth, you never have an evil thought about anyone. Therefore, you are respected and loved by everyone who knows you.

กีวี่ - คุณเป็นคนขี้เล่น ร่าเริง อยู่ไม่ค่อยเป็นสุข ชอบแหย่คนโน้นคนนี้ที เมื่อไรที่อยู่ในวงสนทนา คุณก็มักจะเป็นตัวโจ๊กประจำวง จะมีมุขแปลกๆ เด็ดๆ คอยๆ ปล่อยออกมาให้วงสนทนาได้เฮกันเสมอ

Kiwi – You are full of life, active and playful. When you are in the middle of a conversation, you often are a clown as you will naturally entertain others with hilarious jokes.