LINE PROMOTE_728x90.jpg

โรตีซอสกล้วยหอมน้ำผึ้ง Exclusive Recipes by Tops

แค่ชื่อเมนูก็สัมผัสได้ถึงความหอม หวานของน้ำผึ้งกับกล้วยแล้วค่ะ วันนี้เราจะมาทำเมนูของหวาน “โรตีซอสกล้วยหอมน้ำผึ้ง” เนื้อโรตีกรอบๆ ผสมกับเนื้อสัมผัสของกล้วยที่นุ่มละมุน พร้อมเพิ่มความหอมหวานด้วยมายช้อยส์ไทยน้ำผึ้งดอกลำไย 100 เปอร์เซ็นต์ หวาน หอม จะทำอาหารคาวหรืออาหารหวานก็อร่อยจะหวานหอมแค่ไหน ไปลองทำพร้อมๆ กันเลยค่ะ

Just the name of the menu can make us mouth-watering already. Today’s menu is “Banana Roti with Longan Honey” Experience crispy roti texture that comes with a soft touch of banana and the sweetness of My Choice Thai Longan Honey 100 percent. This honey is perfect for both cooking and baking. Let’s find out together how delicious it is!

>>ช็อปมายช้อยส์ไทยน้ำผึ้งดอกลำไย 100 เปอร์เซ็นต์<<

>>Shop My Choice Thai Longan Honey 100 percent<<

วัตถุดิบ

Ingredients

► โรตีทอดกรอบ 2-3 แผ่น 2-3 pieces of Roti

► กล้วยหอมสุกไม่มาก 1 ลูก 1 Medium ripe banana

► เนยสด 1 ช้อนโต๊ะ Butter 1 tbsp.

► เกลือ ½ ช้อนชา Salt ½ tsp.

► มายช้อยส์ไทยน้ำผึ้งดอกลำไย 3 ช้อนโต๊ะ My Choice Thai Longan Honey 3 tbsp.

วิธีทำ

Instructions

1.ตั้งกระทะไฟกลางจากนั้นใส่เนยสด

Heat up the pan with medium heat then add butter.

2.นำกล้วยหั่นแล้ว ย่างบนเนย ให้กล้วยออกสีเหลือง

Slice the banana then grill with butter until it turns brown.

3.ใส่น้ำผึ้ง และเกลือ เคี่ยวจนเดือด แล้วปิดไฟ

Add honey and salt then keep stirring until the mixture boils and turn the heat off.

4. จัดจานให้สวยงาม เท่านี้โรตีซอสกล้วยน้ำผึ้งก็พร้อมเสิร์ฟแล้วค่ะ

Place your banana roti with longan honey on the dish and serve!

<