LINE PROMOTE_728x90.jpg

ชุดของขวัญปีใหม่ทำเอง จัดง่าย ดีต่อใจสุดๆ


หากใครกำลังมองหาของขวัญในช่วงเทศกาลแห่งความสุขนี้ ในแบบที่ไม่อยากให้เหมือนใคร แต่ก็ยังไม่มีไอเดียอะไร วันนี้แอดมินเลยมาชวนจัดชุดของขวัญปีใหม่เองเลยค่ะ รับรองว่าง่าย แต่ดูดีและดีต่อใจอย่าบอกใครเลยเชียวแหละ

If you’re looking for a special gift for New Year but still struggling to figure out what to get, let’s take a look at these personalized New Year gift ideas. They’re unbelievably classy, unique and easy to make.

เริ่มจากการใช้กระเป๋าผ้าในการส่งมอบความรู้สึกดีๆกันก่อนเลยค่ะ เพื่อเป็นการร่วมรณรงค์ลดการใช้ถุงพลาสติกหรือวัตถุที่ทำร้ายโลกของเรา วันนี้แอดมินเลยเลือกใช้ถุงของขวัญใบใหญ่ สีแดงสดในลวดลายคริสต์มาสสุดน่ารัก เป็นใครก็อยากได้แน่นอน

Replacing plastic bag or any harmful material with eco-friendly fabric gift bag is a great way to save our planet. This large red Christmas fabric bag is a perfect option to please everyone for this festival.

สำหรับวันนี้แอดมินเลือกจัดให้ 2 ชุด 2 ครอบครัวค่ะ

ชุดแรก เป็นชุดสำหรับบ้านที่มีเด็กๆ เห็นได้ว่าสินค้าส่วนใหญ่ที่แอดมินเลือกช็อปจะเป็นสินค้าลิมิเต็ดในช่วงเทศกาลปีใหม่นี้ทั้งนั้นเลย เพราะการที่บ้านที่มีเด็กๆ ได้รับของขวัญจากเราไปนั้น ถือเป็นเรื่องเซอร์ไพรส์ของเด็กๆเหล่านั้นมากเลยแหละค่ะ ฉะนั้นเราไม่ควรพลาดที่จะคัดสรร เลือกของขวัญที่ดีต่อใจของคุณหนูๆนะคะ

These 2 gift sets are perfectly ideal for 2 different families.

The first one is the best option for families with children. Most of our selections are New Year limited edition items. New Year gift will always surprise the children and make their day. So, let’s select heartfelt and meaningful gifts for the kids to make this New Year a little more special.

Trick เล็กน้อย กับเจ้าขนมมินเนียนกระป๋องนี้เค้ามีรูสำหรับออมเงินด้วยแหละค่ะ ฝึกการออมให้คุณหนูๆ ตั้งแต่เด็ก รับรองโตมาเป็นเศรษฐีแน่นอนค่ะ

This Minion snack container comes with a coin slot. You can encourage your little ones to become future millionaire by developing a good saving habit.

สำหรับอีกชุดที่แอดมินเลือกจัด เป็นชุดสำหรับบ้านที่มีผู้สูงอายุนิดนึงค่ะ จะเห็นได้ว่าแอดมินพยายามเลี่ยงขนมหวานที่มีน้ำตาลสูง​ (แต่ก็แอบมีให้ได้ชื่นใจบ้าง) และหันมาเลือกสินค้าที่ดีต่อทั้งสุขภาพและดีต่อใจแทน ทั้งรังนก น้ำผึ้ง น้ำเสารส หรือแม้แต่ข้าวออร์แกนิค รับรองว่าบ้านไหนได้ไปแฮปปี้แน่นอนค่ะ

Another gift set is the ideal option for families with the elderly. As we should be concerned about health, sugary snacks should be avoided and replaced with something healthier like authentic bird’s nest beverage, honey, passion fruit juice or organic rice to put bigger and brighter smiles on the receivers’ faces.